• #DE1507 #FFFFFF
  Tranemo
  Werkkleding van hoge kwaliteit
 • #DE1507 #FFFFFF
  Sievi
  Kenmerk van kwaliteit
 • #DE1507 #FFFFFF
  B&C
  Promo wear
 • #DE1507 #FFFFFF
  Maxguard
  Maxguard
 • #DE1507 #FFFFFF
  Craft
  Het merk voor sport- en onderkleding
 • #222222 #FFFFFF
  Clique
  Clique
 • #DE1507 #FFFFFF
  Workman
  Comfortabele en Allround werkkleding

PB Wear

PB Wear is alweer enkele jaren actief binnen de sector bedrijfskleding. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw een compleet kledingpakket aanbieden, dat met uw bedrukking of borduring een unieke en positieve uistraling zal hebben voor uw bedrijf, vereniging of club.

Ook voor werk- en veiligheidsschoenen inclusief persoonlijke bescherming bent u bij PB Wear aan juiste adres.

Op het gebied van ISO-certificering kunnen wij uw bedrijf ook een helpende hand bieden, door u te informeren welke producten het beste bij uw bedrijf aansluiten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vlamvertragende kleding, high-visibility kleding met de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddelen, werkschoenen en natuurlijk deskundig advies.

PB Wear hecht een hoge waarde aan het verlenen van een topservice en tevreden klanten.

Heeft u interesse in onze producten, kom gerust eens langs of maak een afspraak en wij zullen u verder inlichten over de diverse mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

Neem contact op 

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Niets is onmogelijk.

CEO

Mijn naam is Kris van Seccelen en oprichter van PB Wear en Grafitip. Na mijn grafische opleiding ben ik destijds Grafitip gestart en tijdens ontwerpen van bedrijfslogo's kreeg ik de vraag of ik dit ook op een T-shirt kon bedrukken. Hierdoor is het idee van PB Wear ontstaan. Van logo tot bedrukt kledingstuk was het uiteindelijke resultaat. Door de jaren heen is dit verder uitgegroeid en hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfskleding en gerelateerde artikelen. Met mijn grafische achtergond kan ik dus ook de klant adviseren hoe de kleding het best bedrukt kan worden. De combinatie van deze twee, Sluiten dan ook zeer goed op elkaar aan. Zo heb ik in de loop der jaren ook een groot netwerk opgebouwd van leveranciers en zelfs collega's, waardoor in principe bijna alles mogelijk is. Neem dan ook eens kijkje op onze merken pagina om te zien wat we u zoal kunnen bieden. Houdt ook onze blog in de gaten, voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en het bedrukken van de gewenste artikelen. Ook leuke acties zullen middels onze blog, facebookpagina en twitter kenbaar gemaakt worden.

fotoplaceholder-afbeelding-2.jpg